Hipp hurra

Älskade underbara äldsta ungen min fyller år. Jag firar 12 år som mamma. Det är allt lite stort ❤️ 

Lilla stortösen väcktes som alltid på födelsedagar här hemma med sång, paket, ljus, choklad med vispgrädde och gobit (denna gång en rosa munk) på sängen.

Hon har räknat ner inför sin födelsedag länge nu så den var efterlängtad. Storis har alltid varit den som längst byggt upp födelsedagsspänningen och pratat om önskelistor i månader innan själva dagen.

Högst på årets lista var eget rum och en AirTrack. Eget rum är på god väg även om vi ej kunde fixa det till själva födelsedagen, men utbyggnaden drar igång när som helst bara kontoret är klart så flyttar vi in våra sovrum dit och sen rivs vår övervåning och byggs om och ut. Snarare julklapp blir det nog med just eget rum. Och sedan AirTrack då, som är en uppblåsbar matta att göra volter, handvolter…mm. på, men en sådan är utöver vår födelsedagsbudget OCH svårförvarad så det blev det inget med heller. Hon visste detta innan och förväntade inte att få en men drömma ska man ju så klart göra ändå. Så istället öppnade hon glatt paket med nytt iPhoneskal, POPsocket, vantar och pannband, marsipan, spel, ansiktsmasker, läppbalsam, örhängen, solglasögon, Pilot Frixion Clicker pennor, pengar till egen Mac-sparande…
Glömmer säkert nåt, många småpaket i år helt enkelt. Sen önskade hon sig även upplevelser så efter frukost begav vi oss till en trampolinepark för en timmas intensivt hopp och studsande innan hon sen bestämde lunchrestaurang. Där mötte vi upp morfarn hennes som kom med presentpengar till det nöjda kalasbarnet. Mormorn är i USA för tillfället så vi drar ut på firandet lite.

Hemma igen efter dessa äventyr och nu är det tårtverkstad som gäller och så blir det eftermiddagsfika innan önskemiddagen ikväll…i år stuvade makaroner och köttbullar.

Det är så mysigt när födelsedagar infaller på helgen så man får rå om varandra hela långa dagen❤️ 

STORT GRATTIS ÄLSKADE DU❤️ ❤️ ❤️ 

Tre systrar söta ❤️ 
En av dagens måååånga många volter

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *