Skogen ger energi

Jag har varit så mycket i skogen denna vecka. Hela sommaren så har det inte känts så kul att vara där men nu när hösten kommer och med den den klara luften lockar det så att komma ut igen. Vi har ju gått på vägen i skogen hela tiden, men nu vill vi liksom ut mitt i det trolska som höstljuset skapar.

På morgnarna har det varit ca 13°C så innan solen kommit över trädtopparna har en mössa och halsduk suttit fint. Mmmm älskar verkligen att få klä på mig lite mer nu.

Utöver vår morgontur har vi också fått till svampplockning innan lunch. Hur lyxigt är det inte att kunna gå ut och plocka lunch i skogen…
Enda som inte är optimalt just nu är väl att magen är lite i vägen när jag ska böja mig. Men men, haha!

Tänk att jag till för några år sedan var livrädd för att vara i skogen. Kände mig förföljd och iakttagen av allt, för att inte tala om rädslan att möta en björn. Jag föredrar fortfarande att vara tillsammans med nån om jag går långt men på kortare turer gör det mig inget. Numera känns det snarare som jag blir en del av skogen när jag är där. Men visst att ge mig ut i mörkret..njaa det kvittar, hehe!

En så söt liten kalv gick vi förbi när vi kom ut ur skogen igen den kan inte ha varit många dagar gammal ❤️

Utöver en massa skog har jag också besökt morskan Sofia i tisdags. Som vanligt mysigt att träffa henne men det kändes nästan som ett onödigt besök. Inget särskilt att prata om då läget är ganska oförändrat och vi brydde oss ej om att kolla järnet när det bara var två veckor sen sist. Blodtrycket var som vanligt lågt och magen hade vuxit till sf 34. Sockret kollade vi och det var bra likaså. Jag frågade om vi kommer ha nån sammanfattning och lite genomgång inför förlossningen och det sa hon att vi tar om två veckor, så tills dess ska jag skriva ner lite av mina (och makens) önskningar och funderingar. Kommer såklart dela dessa här sedan.

Nu ska jag experimentera ihop en paj med fyllning av zucchinibiffarna. Sen blir det föräldramöten hela kvällen…två vuxna ska försöka klona sig till att vara på tre ställen samtidigt, haha!!

…fast god eftermiddag nu egentligen!

❤️ ❤️ ❤️ 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *