”Lilla” magis

En skön morgonpromenad i skogen fick magis och jag tillsammans med Mr och Vovve. Inget konstigt med det men annorlunda idag var att jag bestämt mig för att denna var sista rundan på skogsstigar. En känsla jag fick härom dagen att det kanske är bättre att vara på ställen som bilen kan komma fram till. OM jag skulle trilla eller få kraftiga förvärkar mitt ute i skogen på en stig full av rötter skulle det kunna bli jobbigt. Är såå tacksam att jag kunnat hålla till där ute ända tills nu och har ju fortfarande inga svårigheter men nu får det ändå vara dags för vägpromenader. Det kommer väl vara så en tid framöver även när mini kommit. Våra stigar är icke barnvagnsvänliga så tills jag känner mig bekväm att promenera med bärsjal får även barnvagnen rulla på vägar.

Tre kilometer på 48 minuter, hehe, inte går det så snabbt inte. Men går gör vi i alla fall och lite småstopp för att se på naturen eller vovve som gör sina behov blir det ju också. Idag var dock den kallaste morgonen hittills. 1°C tidigt i morse och kanske 5°C när vi gick. Men det gör inget så länge man är klädd för det såklart. Ullmössa, ullhalsduk, ulltröja och ullsockor…haha, får nog akta mig för vargen!!

Idag blir en soft dag, kanske ska ta mig en tur i affärer för att köpa mig några sköna (och lite snygga också) mjukisar för första tiden efter förlossningen. Kanske att vi slår till på en lunchdejt också, vi får se. I kväll är det ju också yoga, yeayyh ❤️ 

Nu ska det i alla fall kreativeras, planeras och journaleras (finns dessa ord, haha) i min BUJO, kul!! OCH så ska jag dricka mitt hallonbladste…

Önskar Er en fin dag ❤️❤️❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *