Vecka 39

Måndag igen, ny vecka. Tänk att jag gått in i vecka 39, iiiiihhh!!

Sitter på dansen nu och väntar på minsting. Upptäcker att jag inte skrivit sen i torsdags, va!? Ja så trist men sant tydligen! Lilla4an på instagram blir uppdaterad antingen i stories eller vanliga flödet nästan dagligen i alla fall. Så följ mig där också…ett tips när förlossningen nu ej är så långt borta. Jag antar att det blir där jag lägger upp då det är dags. Visst blir det väldigt utdragen kanske jag hinner skriva ett inlägg under tiden, haha!

Ska försöka hinna med en uppdatering här nu då medan jag väntar! Vad har hänt sedan sist?

I fredags tog jag och mellan tillfället i akt och tog oss en stund på tu man hand. Vi tog bio och popcorn helt enkelt…Lejonkungen. Den var bra men kanske att jag hade lite höga förväntningar. Älskade verkligen den tecknade. Mysigt hade vi i alla fall.

Innan bion när barnen var i skolan hade jag massvis med energi och städade och torkade ur kylen. Hyfsat slut efter, så stillasittandet på bion var nice, haha! Hade dock en hel del halsbränna förra veckan så det störde till och från men energin höll sen i sig under helgen och massor har vi fått gjort. Börjar sortera tygblöjorna, har i lite olika storlekar och det känns onödigt att ha allt framme. Vi testade vika lite, även döttrarna kämpade på.

Rätt bra resultat måste jag säga. Känner inte att vi slaviskt konstant måste ha tygisar, ska köpa hem så vi har vanliga också tills vi kommer in i det lite mer. Men tycker det ska bli kul att experimentera med det.

Även en Ikea trådback satte vi ihop och tog in då vi insåg att vi inte hade nån plats för bebis kläder. Korvgrillning och omplantering av en massa blommor fick vi in också. Mr flyttade bort våra plattor från uteplatsen då det nu är i full gång med utbyggnaden. 180 plattor…sissådär 2,5 ton tror jag vi kom fram till, han var lätt trött i rygg och armar efter. På lördag eftemiddag bjöds vi på trerätters middag som storis och min mamma fixade. Super god mat och jag hade då fått ordning på min mage mha en ayurvedisk dryck (vatten, russin, fänkål och koriander som får stå och dra över natten och sen silas av på morgonen, SUPER!!) och kunde njuta fullt ut!

Lördag natt sov sen tjejerna hos mormor och morfar så jag och Mr fick en datenight i filmsoffan. Long Shot såg vi och massa popcorn åt vi. Bra film och goa pop, hihi! Kanske sista daten på länge…

Trots att jag använde massvis med energi under helgen fanns det tydligen en massa kvar. För jag har hållt igång även idag. Satt upp tavlor, dammsugit igen (byggarbetsplats=lortigt!!!) röjt och rensat för fullt och så nu in till stan för dansen. Borde jag ta en vilodag i morgon kanske, haha!! Misstänkt mycket boande har det varit i alla fall så kanske är mini på g❤️

Tog mig i alla fall en avslappning på soffan innan minsting kom hem och fick då sällskap av kisse som skulle ligga på magen, hihi!

Stoppar där för nu närmar det sig att dansen är klar.

Hade ju tänkt berätta om min förlossningsdröm men det får bli i morgon.

Önskar er en skön kväll❤️

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *