Mmmm glass med maränger…och kolasås!

Det är inte ofta men ibland lyxar jag till med en stor skål glass. Häller sen över lite maränger och nån god sås. Idag blev det både nougat, choklad och kola, haha!! Mmmm gott var det och välbehövligt för mig idag. Laddar upp med det och bloggande innan jag beger mig mot yogan som nog gör extra gott idag.

Dagen började nämligen tung. Kände mig trött och låg. Sov dåligt i natt så det kan säkert ha påverkat. Tog en 3km promenad med maken men den piggade ej upp som den brukar (kanske faktiskt var i längsta laget nu.) Och när han gick till kontoret fixade jag i ordning här hemma och tog mig sedan en tur till staden för att ta en drop in tid hos en frisör och sen lite handling. I bilen in lyssnade jag på skön musik och då helt plötsligt välde tårarna över, det behövdes väl rinna över lite. Gravidhormoner eller trött eller nåt annat, ingen aning och jag har inte lagt så vidare fokus på vad det kan vara utan bara låtit mig hållas idag.
Men så frisörbesök…lite pampering helt enkelt. Älskar att sitta och bli omhändertagen och idag var jag väldigt glad att frisören var ganska tråkig och inte sa nåt så istället satt jag och halvdåsade i min egen värld, ”vill du att jag fönar och plattar?” Ööhh JAA och gärna läääänge!! Klipper mig på tok för sällan och håret är därför ofta rätt slitet och mer än jag önskar behöver tas bort. Jag saknar mitt långa hår, men Malta tiden var tuffa år för håret och fortfarande går det av alldeles för lätt. Men nu är det snart borta ”Maltahåret” och då kanske det kan få bli längre igen. ”Använder du inpackning varje vecka?” Eeeh, NEJ!! Ska skärpa mig…kanske, har ju inte gjort det hittills så varför nu, haha!

Efter lunchen kändes det bättre och jag fick en del planerande och BUJOande gjort, innan det var dags att börja förbereda middagen som skulle ätas tidigt idag pga min yoga och att Mr och två minsta skulle åka och handla skor.
Igår helstekte jag en kyckling i ugnen och den fick sig idag bli en gryta, gott gott!

Hinner nog faktiskt inte med mer nu då yogan kallar och att stressa in där blir liksom lite fel start.

Önskar Er en fin kväll ❤️ 

Sliten och deppig före…
…fortfarande lite sliten efter men inte håret och mycket lättare i sinnet.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *